Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Nieuwe locatie Abiant Emmen

  • 26 oktober 2019
  • Algemeen
  • Maaike de Boer

Vanaf donderdag 27 juni 2019 is Abiant Uitzendgroep in Emmen gevestigd aan de Abel Tasmanstraat 11. De verhuizing naar deze nieuwe, grotere locatie op industrieterrein Bargermeer-Zuid, is een logisch gevolg van de succesvolle start en flinke groei van onze ‘jongste vestiging’.

Nieuwe locatie Abiant Emmen

In oktober 2017 startte Abiant in Emmen aan de Jacob de La Mairestraat. In amper twee jaar tijd groeide deze Drentse vestiging uit zijn spreekwoordelijke voegen. Het ervaren uitzendteam bestaat inmiddels uit vier personen en de rek is er volgens vestigingsleider Bert Schepers nog lang niet uit. “Onze nuchtere, daadkrachtige werkwijze en maatwerk bevalt opdrachtgevers goed en onze medewerkers werken graag en lang voor Abiant.”

Bereikbaar

Schepers: “Aan de Abel Tasmanstraat kunnen we doorgroeien. We hebben er meer ruimte om te werken en kunnen medewerkers en opdrachtgevers professioneler ontvangen. Ook zijn we nu nog beter vindbaar en bereikbaar; per fiets, auto en openbaar vervoer. We zitten bovendien naast het bekende broodjeshuis Sunshine en dat is een ‘lekkere’ bijkomstigheid; voor ons en voor bezoekers.”

De contactgegevens van Abiant Emmen blijven verder gelijk. De vestiging is telefonisch te bereiken op 0591 70 11 01 en per mail via infoemmen@abiant.nl

Op de foto het uitzendteam van Abiant Emmen: administratief medewerker Hedwig Miedema, planner Gea Drenth, accountmanager Karel Boer en vestigingsleider Bert Schepers.

Over de auteur

Maaike de Boer

Contentmarketeer

Maaike de Boer werkt sinds 2016 als contentmarketeer bij Abiant. Zij schrijft onder andere artikelen voor abiant.nl en voor onze bedrijfsmagazines De Abianter en De Abianter Agro.

Lees onze nieuwsartikelen

Scholenproject Abiant Agro: Gastlessen geven is nog maar het begin

Agro

Scholenproject Abiant Agro: Gastlessen geven is nog maar het begin

Daphne Verbeij, commercieel medewerker agrarisch in Spijk en Bedum, en Eliza Noordam, commercieel medewerker binnendienst in Bedum, beide werkzaam voor Abiant, zijn begonnen met het geven van gastlessen op mbo-scholen in Emmen, Meppel, en Groningen. Beide hebben affiniteit met de agrarische sector en het onderwijs. Tijdens deze lessen geven Daphne en Eliza de studenten informatie over communicatie, soorten dienstverbanden, solliciteren en ondernemersvaardigheden. Martina Kremer, betrokken bij dit project als manager Leren en Werken, benadrukt dat dit pas het begin is van een ambitieus project. Er liggen veel plannen en ideeën en de doelen zijn duidelijk.
Lees meer
Medewerkers Rundveepedicurecentrum volgen cursus om mobiliteitsscoorder te worden

Agro

Medewerkers Rundveepedicurecentrum volgen cursus om mobiliteitsscoorder te worden

Medewerkers van het Rundveepedicurecentrum hebben op 14 november 2023 als eerste groep klauwverzorgers een cursus gevolgd van het register van mobiliteitsscoorders (RoMS). Het RoMS is een internationale instantie die het gebruik van gestandaardiseerde, onafhankelijke mobiliteitsscores aanmoedigt om de klauwgezondheid van koeien te waarborgen. Na het succesvol afronden van de cursus worden de klauwverzorgers opgenomen in het RoMS-register van erkende scoorders.
Lees meer
Abiant en het Rundveepedicurecentrum organiseren collegadag rundveepedicures

Agro

Abiant en het Rundveepedicurecentrum organiseren collegadag rundveepedicures

Op 22 maart 2024 wordt de jaarlijkse collegadag van de Vereniging voor Rundvee Pedicure (VVRP) georganiseerd door Abiant en het Rundveepedicurecentrum (RPC). Een aantal van onze collega’s zijn daarom achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen om een inspirerende dag te organiseren voor onze eigen en collega- klauwbekappers. De dag is naast een inspiratiemoment om the best practices van elkaar te leren gelijk een mooi moment om gelijkgestemden te ontmoeten.
Lees meer
Samenwerken aan ontwikkeling selectierobot

Agro

Samenwerken aan ontwikkeling selectierobot

Doorgrond.nl en Coöperatie Abiant werken samen aan de ontwikkeling van een selectierobot voor aardappelen. Het doel van deze Groningse samenwerking is om de pootgoedteelt naar een nog hoger niveau te tillen en zo nog hogere klasses pootgoed te kunnen afleveren. De te ontwikkelen robot gaat de zieke aardappelen herkennen op basis van kunstmatige intelligentie en camera’s.
Lees meer
Uitkomsten MTO Abiant 2020: van goed naar beter

Onderzoek

Uitkomsten MTO Abiant 2020: van goed naar beter

In oktober 2020 hebben we een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) gehouden onder onze actieve uitzendmedewerkers. De vragen van de online-enquête waren verdeeld over de onderwerpen: werkzaamheden, omgang met vestigingsmedewerkers, werkwijze Abiant, loopbaanontwikkeling en arbeidsvoorwaarden.
Lees meer
Doorzaam keurmerk Leerwerk-intermediair voor Abiant

Duurzaam uitzenden

Doorzaam keurmerk Leerwerk-intermediair voor Abiant

Sinds kort is Abiant opgenomen in het Register voor Leerwerkintermediair en mogen we ons erkend en gecertificeerd Leerwerkintermediair noemen. Dit is een keurmerk dat wordt uitgegeven door DOORZAAM. Het keurmerk waarborgt de kwaliteit van de beroepsbegeleidende leerwegtrajecten (bbl-trajecten), zoals het opstellen en opvolgen van een mentorovereenkomst voor bbl-leerlingen.
Lees meer