Abiant Bedrijfsverzorging

Als lid van onze coöperatie weet u dat u in geval van ziekte altijd op onze bedrijfsverzorgers kunt rekenen. Maar ook tijdens seizoendrukte of vakanties kunt u bij Abiant Bedrijfsverzorging aankloppen voor agrarische dienstverlening in de breedste zin van het woord. Zij kunnen u voorzien van deskundig en flexibel agrarisch personeel. Tijdelijke of structurele ondersteuning voor specialistisch agrarisch werk zoals bijvoorbeeld aardappelselectie, veescheren of het bestrijden van plaagdieren op uw erf.

Dagelijks zijn er zo’n zeventig bedrijfsverzorgers namens Abiant actief in de agrarische sector. Onze bedrijfsverzorgers hebben passie voor uw vak. Zij, maar ook onze kantoormedewerkers, kennen het boerenbedrijf als geen ander. Abiant-bedrijfsverzorgers worden regelmatig bijgeschoold, waardoor hun vakkennis op peil blijft en ze op gemotiveerde en vakbekwame wijze het agrarisch werk voor u kunnen blijven doen.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of gebruikmaken van onze diensten? Neem contact met ons op via bedrijfsverzorging@abiant.nl of bel naar 050 303 93 83.

Claudia, Geart Sije, Joya, Riena en Bert