Collega's aan het woord

Ben je benieuwd wie er bij Abiant werken en hoe een gemiddelde werkweek voor onze Abiant-medewerkers is? Lees dan de verhalen van onze medewerkers.

“Ik ben trots op het feit dat de ziekmeldingen sinds ik hier werk gehalveerd zijn met de kanttekening dat corona hier ook een rol in heeft gespeeld. Het is goed om te zien dat mensen die langdurig ziek zijn geweest weer back on track zijn."

Lees het interview met Gerko

“Het unieke van Abiant vind ik dat wij voor iedereen persoonlijke aandacht hebben. We schrijven mensen persoonlijk in op onze vestigingen en iedereen heeft een kans om ingeschreven te worden, ook wanneer je geen opleiding en/of werkervaring hebt.”

Lees het interview met Martina

"Het meest aantrekkelijke aspect is dat het een zeer dynamische en afwisselende rol is. Geen dag is hetzelfde en je moet snel kunnen schakelen tussen verschillende taken en prioriteiten. De functie biedt daarnaast veel ruimte voor professionele ontwikkeling en groei."

Lees het interview met Jouke

"Als bedrijfsverzorger ben je vaak op piekmomenten niet thuis aanwezig. Je eigen gezin moet hier ook achterstaan. Mijn vrouw en kinderen steunen mij. Gelukkig maar, want mijn werk is echt mijn passie en hobby."

Lees het interview met Jitse

“Het allerbelangrijkste vind ik het om werk te doen met plezier. Elke dag moet je denken ‘ik heb er zin in’, je moet niet met tegenzin naar je werk gaan. Dit zeg ik ook altijd tegen de uitzendkrachten die voor ons aan het werk zijn. Het werk moet je voldoening geven."

Lees het interview met Robert

"Samen met mijn medeplanners zorg ik ervoor dat coöperatieleden met een hulpvraag goed worden geholpen. Het werk van een planner begint altijd met luisteren. Zo kunnen we de hulpvraag goed inschatten en passende vervanging organiseren."

Lees het interview met Harm Jan

“In mijn werk als administratief medewerker heb ik veel verantwoordelijkheden. Zo controleer ik onder andere of uitzendmedewerkers hun uren op tijd hebben ingevuld voor de loonuitbetaling, verwerk ik cao-wijzigingen en stel ik scholingsovereenkomsten op.”

Lees het interview met Anita

"Ik ben er trots op dat het ons in de huidige overspannen arbeidsmarkt toch lukt om samen met mijn collega gedreven en talentvolle nieuwe collega's te vinden en mooie contacten met potentiële collega's voor toekomstige vacatures te leggen.”

Lees het interview met Annet

Nieuwsgierigheid, gedrevenheid, betrokkenheid en een professionele houding. Ook binnen je eigen werkgebied moet je nieuwsgierig blijven om te blijven leren. We moeten het beste voor onze organisatie bewerkstelligen.

Lees het interview met Korrie 

"Binnen Abiant Holding is er aandacht voor de persoon en wordt doorontwikkeling, door middel van het volgen van opleidingen en cursussen, gestimuleerd. Mede hierdoor heb ik nu de kans gekregen om binnen het bedrijf door te groeien naar de functie van IT-analist en data-analist."

Lees het interview met Bas

"Een mooi onderdeel van mijn werk vind ik dat je de ontwikkeling van een dier kunt volgen. Dus van kalf naar melkkoe. Ook de gezondheid van een koe goed in de gaten houden en een koe helpen beter maken is een mooi onderdeel van mijn werk."

Lees het interview met Kelly

“De afwisseling van de werkzaamheden bevalt me goed, maar melken blijft mijn favoriete bezigheid. In hart en nieren ben ik een koeienmens. Ik zie alles aan een koe. Zodra er iets mis is, weet ik dat. En het is ook mooi om dan vervolgens een koe te kunnen helpen.”

Lees het interview met Jan Eiko

“Doordat ik bij veel bedrijven over de vloer kom en veel mensen spreek, krijg ik vaak nieuwe inzichten. Zowel in mijn werk als in verschillende bedrijfssituaties. Hier haal ik veel energie uit, want iedere dag leer ik weer iets nieuws."

Lees het interview met Klaas