Collega's aan het woord

Ben je benieuwd wie er bij Abiant werken en hoe een gemiddelde werkweek voor onze Abiant-medewerkers is? Lees dan de verhalen van onze medewerkers.

"Binnen Abiant Holding is er aandacht voor de persoon en wordt doorontwikkeling, door middel van het volgen van opleidingen en cursussen, gestimuleerd. Mede hierdoor heb ik nu de kans gekregen om binnen het bedrijf door te groeien naar de functie van IT-analist en data-analist."

Lees het interview met Bas

Nieuwsgierigheid, gedrevenheid, betrokkenheid en een professionele houding. Ook binnen je eigen werkgebied moet je nieuwsgierig blijven om te blijven leren. We moeten het beste voor onze organisatie bewerkstelligen.

Lees het interview met Korrie 

“Het unieke van Abiant Uitzendgroep vind ik dat wij voor iedereen persoonlijke aandacht hebben. We schrijven mensen persoonlijk in op onze vestigingen en iedereen heeft een kans om ingeschreven te worden, ook wanneer je geen opleiding en/of werkervaring hebt.”

Lees het interview met Martina

“Het mooie van mijn functie is dat je een zekere zin van vrijheid hebt en zelf verantwoordelijk bent hoe je je werk invult. Het is minder computerwerk dan ik in het verleden had. Het is een mooie combinatie van binnen- en buitenwerk waarbij ik door het mooie Groninger land rond mag rijden.”

Lees het interview met Jouke

“In mijn werk als administratief medewerker heb ik veel verantwoordelijkheden. Zo controleer ik onder andere of uitzendmedewerkers hun uren op tijd hebben ingevuld voor de loonuitbetaling, verwerk ik cao-wijzigingen en stel ik scholingsovereenkomsten op.”

Lees het interview met Anita

“Het allerbelangrijkste vind ik het om werk te doen met plezier. Elke dag moet je denken ‘ik heb er zin in’, je moet niet met tegenzin naar je werk gaan. Dit zeg ik ook altijd tegen de uitzendkrachten die voor ons aan het werk zijn. Werk moet je voldoening geven."

Lees het interview met Robert

“Ik heb het voorrecht om te mogen werken met een enthousiast team van collega’s. Het merendeel werkt al jaren in de agrosector en heeft zijn eigen specialisme. Hierdoor zijn we in staat om vanuit de coöperatie een toegevoegde waarde te bieden aan onze leden."

Lees het interview met Harry

"Ik ben er trots op dat het ons in de huidige overspannen arbeidsmarkt toch lukt om samen met mijn collega gedreven en talentvolle nieuwe collega's te vinden en mooie contacten met potentiële collega's voor toekomstige vacatures te leggen.”

Lees het interview met Annet