Doorzaam keurmerk Leerwerk-intermediair voor Abiant

16-11-2020 14:28
Doorzaam keurmerk Leerwerk-intermediair.PNG


Sinds kort is Abiant opgenomen in het Register voor Leerwerkintermediair en mogen we ons erkend en gecertificeerd Leerwerkintermediair noemen. Dit is een keurmerk dat wordt uitgegeven door DOORZAAM. Het keurmerk waarborgt de kwaliteit van de  beroepsbegeleidende leerwegtrajecten (bbl-trajecten), zoals het opstellen en opvolgen van een mentorovereenkomst voor bbl-leerlingen.

DOORZAAM is een organisatie die duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten stimuleert en dat bevordert als het gaat om loopbaan, leren, ontwikkelen, gezondheid en financiën voor medewerkers. Zo is deze organisatie ook nauw betrokken bij het vormgeven van bbl-trajecten in afstemming met uitzendorganisaties, uitzendmedewerkers en opdrachtgevers.

Abiant heeft dit keurmerk gekregen omdat het voldoet aan de voorwaarden en processen. Dit houdt in dat wij als uitzender de leerling-flexkracht in een werkleertraject goed en vakkundig begeleiden en passend en aansluitend werk vinden voor de leerlingen.
Periodiek vinden onverwachte externe audits plaats om te checken of je als organisatie blijvend voldoet aan de gestelde eisen voor dit keurmerk. Ook hoort daarbij dat er jaarlijks een interne evaluatie wordt uitgevoerd.

“Met recht kunnen we laten zien als erkende uitzender dat bbl’ers belangrijk zijn in onze branche en we trots zijn op dit keurmerk. Dit deden we al jaren op een kwalitatief verantwoorde manier en dat wordt nu onderschreven door dit keurmerk waardoor we nu ook
gecertificeerd zijn”, zegt Veronie Jansen, bbl-coördinator Abiant Uitzendgroep.

Meer weten?
Wil je een bbl-opleiding volgen? Kijk op onze website bij de werken en leren voor meer informatie. Of kun je als opdrachtgever een leerwerkplek bieden, neem dan gerust contact op met onze bbl-coördinator Veronie Jansen, haar contactgegevens staan bij werken en leren.