Abiant maakt 'kleurrijke' entree aan de Midstraat in Joure


Abiant Uitzendgroep opent op vrijdag 23 september 2016 officieel de deuren van zijn elfde vestiging. De uitzendorganisatie nestelt zich in het voormalige postkantoor aan de Midstraat 26 in Joure. Met de komst naar Joure onderstreept Abiant zijn beleid om niet op afstand, maar juist vanuit de kern van levendige regio’s samenwerkingen aan te gaan met lokale ondernemers, werkzoekenden en overheid.

Ingrediënten
Goed werkgeverschap en het binden van kandidaten is een speerpunt in het beleid van Abiant. Samen met de uitstekende bereikbaarheid, deskundigheid en stiptheid hoopt Abiant ook in Joure het onderscheid te maken.

Jouster Merke
Tijdens de Jouster Merke op donderdag 22 september zal het karakteristieke pand aan de Midstraat op opvallende wijze in Abiant-kleuren gehuld zijn en zal er op kleurrijke manier promotie worden gemaakt. Team Abiant Joure deelt tijdens de traditionele jaarmarkt en kermis uiteraard mee in de Jouster-feestvreugde, om vervolgens vanaf vrijdag de 23e september vanaf acht uur voor iedereen klaar te staan!

Over Abiant
Abiant is met meer dan 2000 uitzendmedewerkers hoofdzakelijk actief in de branches grond-, weg- en waterbouw, productie, industrie, bouw, techniek, afvalverwerking, groenvoorziening, transport en logistiek en de agrarische sector. Abiant voorziet bedrijven van aanpakkers, vaklieden en allrounders, maar ook van hoger kader en/of ondersteunend personeel. De sterke samenwerking met omliggende vestigingen, de aanwezige vakkennis en jarenlange praktijkervaring, resulteren bij Abiant in slagkracht, maatwerk en de best beschikbare matches.

Wilt u meer weten over Abiant Joure? Neem contact met ons op.