Eerste hulp bij geldzorgen

Geldzorgen

Uit onderzoek van Nibud, uitgevoerd in opdracht van Wijzer in geldzaken, blijkt dat één op de tien Nederlanders moeilijk rond kan komen. Heb jij ook te maken met financiële tegenslagen? Kun je moeilijk rondkomen, dreig je in de schulden te raken of heb je schulden? Blijf niet onnodig lang alleen worstelen en schakel hulp in wanneer je geldzorgen hebt. 

Ik heb geldzorgen, wat kan ik doen?
Heb je geen schulden, maar wel moeite om rond te komen? Meld je aan voor de gratis cursus 'Eerste hulp bij geldzorgen'. Deze cursus wordt gegeven door DOORZAAM. DOORZAAM is een fonds van de uitzendbranche waarbij Abiant Uitzendgroep ook is aangesloten. Vanuit Abiant vinden wij het belangrijk dat jij je geen zorgen hoeft te maken om geld. 

Wat houdt de cursus 'Eerste hulp bij geldzorgen' in? 
De cursus 'Eerste hulp bij geldzorgen' is speciaal ontwikkeld voor mensen die nog geen schulden hebben, maar wel financiële zorgen hebben. In deze gratis cursus word je gekoppeld aan een coach. De coach neemt na jouw aanmelding contact met jou op zodat jij je geldzorgen kunt bespreken en je hulp kunt krijgen met je geldzaken. Tevens ontvang je een gratis startpakket met alles wat je nodig hebt om goed met je geldzaken om te gaan zoals een rekenmachine, kasboek en tabbladen met tips. 

Ook volg je online de cursus 'Uitkomen met je inkomen'. Tijdens deze gratis cursus leer je inzicht te krijgen in je huidige financiële situatie en zie je welke stappen je nu het beste kunt zetten. Gedurende de online cursus helpt de coach je op verschillende momenten. Je hoeft de cursus dus niet alleen te doen. 

Aanmelden cursus 'Eerste hulp bij geldzorgen'
Wil jij graag de cursus 'Eerste hulp bij geldzorgen' volgen. Meld je dan direct aan. 

Aanmelden cursus 'Eerste hulp bij geldzorgen'

Ik heb schulden, wat kan ik doen?
Heb je schulden of dreig je in de schulden te raken. Neem dan contact op met jouw contactpersoon op de vestiging. Vanuit Abiant gaan we dan bekijken hoe wij jou het beste kunnen helpen om jouw financiële situatie op orde te krijgen. 

Lijn.jpg