Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Eerste hulp bij geldzorgen

  • 8 september 2020
  • Financieel
  • Maaike de Boer

Uit onderzoek van Nibud, uitgevoerd in opdracht van Wijzer in geldzaken, blijkt dat één op de tien Nederlanders moeilijk rond kan komen. Heb jij ook te maken met financiële tegenslagen? Kun je moeilijk rondkomen, dreig je in de schulden te raken of heb je schulden? Blijf niet onnodig lang alleen worstelen en schakel hulp in wanneer je geldzorgen hebt.

Eerste hulp bij geldzorgen

Ik heb geldzorgen, wat kan ik doen?

Heb je geen schulden, maar wel moeite om rond te komen? Meld je aan voor de gratis cursus 'Eerste hulp bij geldzorgen'. Deze cursus wordt gegeven door DOORZAAM. DOORZAAM is een fonds van de uitzendbranche waarbij Abiant Uitzendgroep ook is aangesloten. Vanuit Abiant vinden wij het belangrijk dat jij je geen zorgen hoeft te maken om geld. 

Wat houdt de cursus 'Eerste hulp bij geldzorgen' in? 

De cursus 'Eerste hulp bij geldzorgen' is speciaal ontwikkeld voor mensen die nog geen schulden hebben, maar wel financiële zorgen hebben. In deze gratis cursus word je gekoppeld aan een coach. De coach neemt na jouw aanmelding contact met jou op zodat jij je geldzorgen kunt bespreken en je hulp kunt krijgen met je geldzaken. Tevens ontvang je een gratis startpakket met alles wat je nodig hebt om goed met je geldzaken om te gaan zoals een rekenmachine, kasboek en tabbladen met tips. 

Ook volg je online de cursus 'Uitkomen met je inkomen'. Tijdens deze gratis cursus leer je inzicht te krijgen in je huidige financiële situatie en zie je welke stappen je nu het beste kunt zetten. Gedurende de online cursus helpt de coach je op verschillende momenten. Je hoeft de cursus dus niet alleen te doen. 

Ik heb schulden, wat kan ik doen?
Heb je schulden of dreig je in de schulden te raken. Neem dan contact op met jouw contactpersoon op de vestiging. Vanuit Abiant gaan we dan bekijken hoe wij jou het beste kunnen helpen om jouw financiële situatie op orde te krijgen. 

Aanmelden cursus 'Eerste hulp bij geldzorgen'

Wil jij graag de cursus 'Eerste hulp bij geldzorgen' volgen. Meld je dan direct aan.

Over de auteur

Maaike de Boer

Contentmarketeer

Maaike de Boer werkt sinds 2016 als contentmarketeer bij Abiant. Zij schrijft onder andere artikelen voor abiant.nl en voor onze bedrijfsmagazines De Abianter en De Abianter Agro.

Lees onze blogartikelen

Zorg dat de werknemer blijft

Algemeen

Zorg dat de werknemer blijft

Steeds meer werkgevers hebben grote moeite met het vinden van nieuwe medewerkers. Minstens zo’n grote uitdaging is het aan boord houden van personeel. Als gevolg van de krapte op de arbeidsmarkt durven steeds meer werknemers een stap in hun carrière te zetten buiten de deur van hun huidige werkgever. Daarnaast vinden jonge professionals het belangrijk om in het begin van hun carrière bij verschillende werkgevers aan de slag te gaan. In deze blog geef ik handige tips om de kans op verloop te verkleinen.
Lees meer
Het schaap met vijf poten

Algemeen

Het schaap met vijf poten

De huidige arbeidsmarkt is voor het eerst in jaren weer ‘gespannen’. De vraag naar arbeid is bovengemiddeld terwijl het beschikbare aanbod arbeidskrachten relatief laag is. Door de aantrekkende economie hebben steeds meer bedrijven moeite met het vinden van personeel. Goede mensen vinden en behouden is essentieel voor een bedrijf. Het is in de huidige markt dus steeds belangrijker om goed na te denken over het wervingstraject voor nieuw personeel. Maar hoe vind je in tijden van schaarste goed personeel?
Lees meer
Niet gevonden

Algemeen

Niet gevonden

Steeds vaker wordt mij de vraag gesteld hoe ik kandidaten wél weet te vinden voor openstaande vacatures. Opdrachtgevers hebben namelijk meer en meer moeite om juiste kandidaten te vinden. Sollicitanten zijn er nauwelijks en wanneer er dan eindelijk een sollicitant reageert, blijkt deze totaal niet aan te sluiten bij het profiel. Zelfs niet wanneer het beeld van het ‘Schaap met vijf poten’ wordt losgelaten.
Lees meer
Werken met stieren? Voorkom ongelukken

Veiligheid

Werken met stieren? Voorkom ongelukken

Werken met stieren is niet zonder risico's. Elk jaar zijn er gemiddeld 1 à 2 dodelijke ongelukken met stieren in ons land. De meeste (dodelijke) ongelukken met stieren zijn veroorzaakt door kopstoten, trappen en het uitglijden van de stier. Met de juiste voorbereiding en informatievoorzienig kunnen ongevallen worden voorkomen.
Lees meer
Weet jij hoe je veilig kunt werken? Doe de test!

Veiligheid

Weet jij hoe je veilig kunt werken? Doe de test!

Als uitzendkracht werk je soms op verschillende werklocaties. Het is daarom ontzettend belangrijk dat je als werknemer zelf goed op de hoogte bent van mogelijke gevaren op de werkvloer. Alleen op die manier kun je onveilige situaties sneller overzien. Ben je benieuwd of jij de risico's op je werk kunt herkennen? Doe dan snel onderstaande veiligheidstest van DOORZAAM.
Lees meer
Wat moet er in een cv staan?

Sollicitatietips

Wat moet er in een cv staan?

Wanneer je solliciteert op een baan wordt er doorgaans ook gevraagd om een cv mee te sturen. Wat is eigenlijk een cv? En wat moet er tegenwoordig in een cv staan? In dit artikel vind je handige tips en een checklist zodat jij zeker weet dat jij een compleet cv hebt!
Lees meer