Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Eerste hulp bij geldzorgen

  • 8 september 2020
  • Financieel
  • Maaike de Boer

Uit onderzoek van Nibud, uitgevoerd in opdracht van Wijzer in geldzaken, blijkt dat één op de tien Nederlanders moeilijk rond kan komen. Heb jij ook te maken met financiële tegenslagen? Kun je moeilijk rondkomen, dreig je in de schulden te raken of heb je schulden? Blijf niet onnodig lang alleen worstelen en schakel hulp in wanneer je geldzorgen hebt.

Eerste hulp bij geldzorgen

Ik heb geldzorgen, wat kan ik doen?

Heb je geen schulden, maar wel moeite om rond te komen? Meld je aan voor de gratis cursus 'Eerste hulp bij geldzorgen'. Deze cursus wordt gegeven door DOORZAAM. DOORZAAM is een fonds van de uitzendbranche waarbij Abiant Uitzendgroep ook is aangesloten. Vanuit Abiant vinden wij het belangrijk dat jij je geen zorgen hoeft te maken om geld. 

Wat houdt de cursus 'Eerste hulp bij geldzorgen' in? 

De cursus 'Eerste hulp bij geldzorgen' is speciaal ontwikkeld voor mensen die nog geen schulden hebben, maar wel financiële zorgen hebben. In deze gratis cursus word je gekoppeld aan een coach. De coach neemt na jouw aanmelding contact met jou op zodat jij je geldzorgen kunt bespreken en je hulp kunt krijgen met je geldzaken. Tevens ontvang je een gratis startpakket met alles wat je nodig hebt om goed met je geldzaken om te gaan zoals een rekenmachine, kasboek en tabbladen met tips. 

Ook volg je online de cursus 'Uitkomen met je inkomen'. Tijdens deze gratis cursus leer je inzicht te krijgen in je huidige financiële situatie en zie je welke stappen je nu het beste kunt zetten. Gedurende de online cursus helpt de coach je op verschillende momenten. Je hoeft de cursus dus niet alleen te doen. 

Ik heb schulden, wat kan ik doen?
Heb je schulden of dreig je in de schulden te raken. Neem dan contact op met jouw contactpersoon op de vestiging. Vanuit Abiant gaan we dan bekijken hoe wij jou het beste kunnen helpen om jouw financiële situatie op orde te krijgen. 

Aanmelden cursus 'Eerste hulp bij geldzorgen'

Wil jij graag de cursus 'Eerste hulp bij geldzorgen' volgen. Meld je dan direct aan.

Over de auteur

Maaike de Boer

Contentmarketeer

Maaike de Boer werkt sinds 2016 als contentmarketeer bij Abiant. Zij schrijft onder andere artikelen voor abiant.nl en voor onze bedrijfsmagazines De Abianter en De Abianter Agro.

Lees onze blogartikelen

Krapte op de arbeidsmarkt

Algemeen

Krapte op de arbeidsmarkt

In allerlei sectoren zitten werkgevers en ondernemers inmiddels te springen om medewerkers. Waar zijn alle werkenden gebleven? Hoe kom je aan nieuwe medewerkers? En hoe gaan we in de komende periode om met deze toenemende krapte op de arbeidsmarkt?
Lees meer
De bedrijfsverzorgers: de helden van Abiant

Algemeen

De bedrijfsverzorgers: de helden van Abiant

De bedrijfsverzorgers van Abiant zijn onze helden. Zij zorgen ervoor dat alles op de boerderij door kan gaan als het even tegenzit. Ook voor een junior is het interessant, zij kunnen veel ervaring opdoen voordat ze in het familiebedrijf stappen.
Lees meer
Stress op de werkvloer

Algemeen

Stress op de werkvloer

Veel medewerkers hebben last van stress door het werk, of zelfs van overspannenheid of een burn-out. Stress dat ontstaat door werk is dus niet alleen vervelend, maar het kan er ook voor zorgen dat je thuis komt te zitten.
Lees meer
Een baan vinden na je studie? Zo doe je dat!

Sollicitatietips

Een baan vinden na je studie? Zo doe je dat!

Een baan vinden na je studie is niet altijd even makkelijk. Vaak vragen bedrijven om een aantal jaar relevante werkervaring, terwijl je die niet hebt. Daarnaast zijn er na het afstuderen niet altijd vacatures die passen bij je diploma, waardoor het zoeken naar een baan alleen maar moeilijker wordt. Studenten blijven na hun studie zelfs een tijd werkloos of blijven eerst bij hun bijbaan aan het werk.
Lees meer
7 tips voor een pakkende motivatiebrief

Sollicitatietips

7 tips voor een pakkende motivatiebrief

Ben je een vacature tegengekomen waar je enthousiast van wordt? Dan wil je natuurlijk dat de potentiële werkgever net zo enthousiast wordt over jou, als jij over de vacature. Een pakkende motivatiebrief is daarbij erg belangrijk. Met deze tips zorg je ervoor dat je een motivatiebrief schrijft die enthousiasmeert, pakkend is en waardoor jij wordt uitgenodigd op een gesprek.
Lees meer
Infographic: Groep werkenden Abiant Uitzendgroep

Algemeen

Infographic: Groep werkenden Abiant Uitzendgroep

Ontdek de trends en demografische kenmerken van de werkenden bij Abiant in 2023. Deze infographic biedt inzicht in de gemiddelde leeftijd, woonplaats, werktijden, opleidingsniveau, brancheverdeling, genderverdeling en contractfase van de kandidaten. Leer meer over de diverse groep werkenden die Abiant in 2023 vertegenwoordigde.
Lees meer