Abiant, het uitzendbureau van Noord-Nederland

U wilt snel, flexibel personeel inzetten. Bij al onze uitzendbureaus in Groningen, Drenthe en Friesland kunt u direct terecht. Onze uitzendbureaus zijn alle werkdagen open van 8.00 tot 17.00 uur.

Gemotiveerde medewerkers
Onze uitzendmedewerkers zijn goed bekend in de regio en hebben een breed netwerk. Al onze uitzendmedewerkers kennen wij dan ook persoonlijk, zodat we uw personeelsvraag goed kunnen invullen. Voor onze medewerkers is flexwerken vaak een bewuste keuze. Het zijn gemotiveerde uitzendkrachten die beschikken over de juiste vakkennis en certificaten. Bent u in de zomermaanden op zoek naar vakantiekrachten? Dan is Abiant ook een vertrouwd adres. Wij regelen de verloning en/of werving van uw vakantiekrachtenpoule. Neem voor een passend voorstel contact op met de vestiging bij u in de buurt.

Voordelen Abiant als intermediair
De uitzendmedewerker gaat bij uw organisatie aan het werk en komt bij Abiant Uitzendgroep op de loonlijst te staan. U profiteert van de flexibiliteit en heeft geen omkijken naar juridische verplichtingen en werkgeversrisico’s. Via mijn abiant heeft u zelf inzicht in de gewerkte uren van uw tijdelijke medewerkers en kunt u rapportages bekijken.

Werken met uitzendmedewerkers van Abiant Uitzendgroep biedt u veel voordelen:

  • U betaalt alleen de gewerkte uren
  • U heeft eerlijke tarieven
  • U loopt geen risico van ziekte en leegloopuren
  • U hoeft zelf niet de administratie te regelen
  • U hoeft zelf geen werving en selectie te doen
  • U hoeft zelf geen loonbetaling te doen
  • U heeft langer flexibiliteit van uw medewerker via een uitzendcontract

Wilt u meer informatie over uitzenden, neem dan contact op met een Abiant uitzendbureau bij u in de buurt. Of plaats uw vacature.