Abiant, het detacheringsbureau van Noord-Nederland

Wilt u de zekerheid dat de uitzendkracht voor een bepaalde periode beschikbaar blijft voor uw organisatie? Dan kunnen we een detacheringscontract voor bepaalde tijd opstellen en voor dezelfde periode sluit Abiant een opdrachtovereenkomst met u af.

Detachering, voordeliger dan uitzenden
Detachering is voor u als opdrachtgever voordeliger dan uitzenden. Wel zullen we bij detachering een contract voor minimaal drie maanden met u afsluiten. De uitzendkracht kan zowel parttime als fulltime gedetacheerd worden.

Wij kunnen voor u een gemotiveerde medewerker selecteren, maar u kunt ook zelf iemand aandragen. De uitzendmedewerker komt bij Abiant in dienst en gaat bij u aan het werk.

Voordelen Abiant als detacheringsbureau
De uitzendkracht gaat bij uw organisatie aan het werk en komt bij Abiant Uitzendgroep op de loonlijst te staan. U profiteert van de flexibiliteit en heeft geen omkijken naar juridische verplichtingen en werkgeversrisico’s. Via mijn abiant heeft u zelf inzicht in de gewerkte uren van uw tijdelijke medewerkers en kunt u rapportages bekijken.

Werken met uitzendkrachten van Abiant uitzendbureau biedt u veel voordelen:

  • U betaalt minimaal de afgesproken contracturen van de detachering
  • U heeft eerlijke tarieven
  • U loopt in het geval van ziekte geen risico
  • U hoeft zelf niet de administratie te regelen
  • U hoeft zelf geen loonbetaling te doen

Wilt u meer informatie over uitzenden, neem dan contact op met een Abiant uitzendbureau bij u in de buurt. Of plaats uw vacature.