Jouw leerling aan de slag via Abiant

Wil je een training voor jouw medewerkers of voor jezelf? Wij bieden de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Omdat de komende jaren zich een steeds groter tekort ontwikkelt aan vakbekwame en goed opgeleide arbeidskrachten, leiden wij vanuit Abiant mensen op om zo te voorzien in de vraag naar personeel.

Draag jij bij aan de ontwikkeling van personeel?

Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om goed geschoold personeel in huis te hebben. Denk jij erover na om nieuw personeel aan te trekken en op te leiden? Wij bieden jou de mogelijkheid om naast de werving en selectie, de uitzendkrachten ook via ons op te leiden door middel van een werk- en leertraject. Uiteraard kunnen wij jouw (bbl-)vacatures ook uitzetten via onze kanalen.

Heb jij een werkplek?

We willen jou vragen om bij te dragen aan de ontwikkeling van personeel door middel van het bieden van een werkplek. Onder andere voor kandidaten die momenteel bbl-opleidingen volgen in de groenvoorziening en de grond-, weg- en waterbouw zoeken wij werkplekken waar onze leerlingen hun praktijkervaring op kunnen doen. De voordelen voor jou? Een aantrekkelijk tarief, subsidiemogelijkheden en zowel tijdens als na afloop van het traject een gemotiveerde medewerker om voor langere tijd aan jou te binden.

vacatures in het groen

Structurele werkplek

Wij bieden leerlingen een structurele werkplek en dankzij onze trajecten dragen wij bij aan hun ontwikkeling. Ook willen we hiermee een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkelingen binnen de branches. Hierdoor beschik jij als opdrachtgever over goed gekwalificeerd personeel.

Maatschappelijk verantwoord

Met het opleiden van personeel leveren we samen met jou een verantwoorde bijdrage aan de maatschappij. Dankzij korte lijnen met diverse gemeenten en het UWV kunnen we medewerkers, bijvoorbeeld met een afstand tot de arbeidsmarkt, opleiden tot een startkwalificatie. Dankzij deze samenwerkingen en instroom vanuit uitkeringen kunnen we ook een bijdrage leveren aan jouw eventuele SROI-verplichting.