Hogerkaderpersoneel.png

Abiant Werving & selectie

Professionals met ambitie op mbo+-, hbo- en wo-niveau

Werving en selectie van hoger kaderpersoneel vraagt om specifieke kennis en ervaring. Wij helpen u graag hierbij. Ons team heeft een uitgebreid netwerk, inzicht in talent en ook op het gebied van arbeidsrecht hebben ze actuele kennis. Abiant Werving & selectie is in staat om de juiste match te maken tussen u als opdrachtgever en de kandidaat.

Werving hoger kaderpersoneel

Wilt u dat wij personeel voor uw bedrijf werven? Dan komt u in contact met de adviseur die beschikt over de kennis van uw specifieke vakgebied. U kunt bij ons terecht voor professionals in de techniek, bouw en zakelijke dienstverlening. Ook betrokken en daadkrachtige medewerkers in de agrarische periferie regelen wij graag voor u.

Een bestendige en betrouwbare relatie vinden wij belangrijk. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Onze adviseurs komen graag bij u langs om kennis te maken met u en uw organisatie om samen aan die duurzame relatie te bouwen. 

Wij werken op basis van no cure no pay en onderscheiden ons door een aantrekkelijke prijsstelling. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. 

Hieronder kunt u lezen hoe het wervingstraject verloopt.

Opstellen functie- en competentieprofiel ideale kandidaat

Om de juiste kandidaten te kunnen selecteren, stellen wij samen met u een een functie- en competentieprofiel op. Daarnaast bepalen wij een op uw bedrijf afgestemde wervingsstrategie.

Zoeken en selecteren van geschikte kandidaten

Onze gespecialiseerde adviseurs zoeken niet alleen naar kandidaten met de juiste kennis en vaardigheden, maar kijken ook of de kandidaat past bij uw bedrijf. Voor het vinden van geschikte kandidaten gebruiken wij onze (online)wervingskanalen en onze uitgebreide database met gemotiveerde kandidaten met diverse kwaliteiten, specialismen en competenties.

Samen bepalen welke kandidaten worden uitgenodigd

Uw adviseur houdt u continu op de hoogte van de procedure en de resultaten. Zodra wij de geschikte kandidaten hebben gevonden, gaan wij samen met u bepalen welke kandidaten worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. 

Sollicitatiegesprekken voeren

U voert zelf met de geselecteerde kandidaten het sollicitatiegesprek. Uiteraard wordt u hierbij geholpen door uw adviseur. U kiest wie u wilt aannemen. 

Arbeidsvoorwaardengesprek voeren

U kunt ervoor kiezen de kandidaat direct zelf aan te nemen, maar u heeft ook de mogelijkheid om de kandidaat via Abiant een uitzend- of detacheringscontract aan te bieden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Indien u zelf de kandidaat aanneemt, voert u zelf het gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Kiest u eerst voor een contract via Abiant, dan voeren wij het arbeidsvoorwaardengesprek voor u. 

Team Abiant Werving & selectie

Op zoek naar een hoger kaderbaan?

Bekijk hieronder ons complete aanbod vacatures voor hoger kaderpersoneel. 

Resultaten 1 - 5 van 21