Professionals met ambitie op mbo+, hbo en wo-niveau

werving en selectie

Ontbreekt het u aan tijd of kennis om geschikt personeel voor uw bedrijf te werven? In dat geval nemen wij de werving en selectie graag voor u uit handen. Onze afdeling werving en slectie is gespecialiseerd in het selecteren van hoger kaderpersoneel op mbo+, hbo en wo-niveau. Bij Abiant kunt u terecht voor de werving en selectie van professionals in de techniek, bouw en zakelijke dienstverlening. Maar ook betrokken en daadkrachtige medewerkers in de agrarische sector regelen wij graag voor u. 

Werving van personeel

De werving en selectie van goed personeel vraagt om specifieke kennis en ervaring. Ons werving en selectie team heeft een uitgebreid netwerk, inzicht in talent en ook op het gebied van arbeidsrecht hebben ze actuele kennis. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide database van gemotiveerde kandidaten met diverse kwaliteiten, specialismen en competenties. De door ons geselecteerde kandidaten beschikken over de voor het werk benodigde diploma's, certificaten en kwalificaties. Abiant Werving & selectie is dan ook in staat om snel de juiste match te maken tussen u als opdrachtgever en de kandidaat. Persoonlijk contact staat bij ons daarbij voorop. Op verzoek komt één van onze adviseurs dan ook graag bij u langs om kennis te maken met u en uw organisatie.

Wij werken op basis van no cure no pay en onderscheiden ons door aantrekkelijke tarieven. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 050 206 00 91 of te mailen naar wervingenselectie@abiant.nl.

Detachering of uitzenden van personeel
Als u na het werving en selectie traject besluit om de gekozen kandidaat niet (direct) zelf aan te nemen dan biedt Abiant u ook de mogelijkheid voor een uitzend- of detacheringscontract. Wij nemen de kandidaat dan in dienst en u huurt de kandidaat voor een bepaalde periode van ons in. Wel zo makkelijk! 

Hieronder kunt u lezen hoe het wervingstraject in 5 simpele stappen verloopt:

Stap 1. Opstellen functie- en competentieprofiel ideale kandidaat

Om de juiste kandidaten te kunnen selecteren, stellen wij samen met u een een functie- en competentieprofiel op. Daarnaast bepalen wij een op uw bedrijf afgestemde wervingsstrategie.

Stap 2. Zoeken en selecteren van geschikte kandidaten

Onze gespecialiseerde adviseurs zoeken niet alleen naar kandidaten met de juiste kennis en vaardigheden, maar kijken ook of de kandidaat past bij uw bedrijf. Voor het vinden van geschikte kandidaten gebruiken wij onze (online)wervingskanalen en onze uitgebreide database met gemotiveerde kandidaten met diverse kwaliteiten, specialismen en competenties.

Stap 3. Samen bepalen welke kandidaten worden uitgenodigd

Uw adviseur houdt u continu op de hoogte van de procedure en de resultaten. Zodra wij de geschikte kandidaten hebben gevonden, gaan wij samen met u bepalen welke kandidaten worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. 

Stap 4. Sollicitatiegesprekken voeren

U voert zelf met de geselecteerde kandidaten het sollicitatiegesprek. Uiteraard wordt u hierbij geholpen door uw adviseur. U kiest wie u wilt aannemen. 

Stap 5. Arbeidsvoorwaardengesprek voeren

U kunt ervoor kiezen de kandidaat direct zelf aan te nemen, maar u heeft ook de mogelijkheid om de kandidaat via Abiant een uitzend- of detacheringscontract aan te bieden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Indien u zelf de kandidaat aanneemt, voert u zelf het gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Kiest u eerst voor een contract via Abiant, dan voeren wij het arbeidsvoorwaardengesprek voor u. 

Team Abiant Werving & selectie