Professionals met ambitie op mbo+, hbo en wo-niveau

werving en selectie

Ontbreekt het jou aan tijd of kennis om geschikt personeel voor jouw bedrijf te werven? In dat geval nemen wij de werving en selectie graag voor jou uit handen. Onze afdeling werving en selectie is gespecialiseerd in het selecteren van hoger kaderpersoneel op mbo+, hbo en wo-niveau. Bij Abiant kun je terecht voor de werving en selectie van professionals in de techniek, bouw en zakelijke dienstverlening. Maar ook betrokken en daadkrachtige medewerkers in de agrarische sector regelen wij graag voor jou. 

Werving van personeel

De werving en selectie van goed personeel vraagt om specifieke kennis en ervaring. Ons werving en selectie team heeft een uitgebreid netwerk, inzicht in talent en ook op het gebied van arbeidsrecht hebben ze actuele kennis. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide database van gemotiveerde kandidaten met diverse kwaliteiten, specialismen en competenties. De door ons geselecteerde kandidaten beschikken over de voor het werk benodigde diploma's, certificaten en kwalificaties. Abiant Werving & selectie is dan ook in staat om snel de juiste match te maken tussen jou als opdrachtgever en de kandidaat. Persoonlijk contact staat bij ons daarbij voorop. Op verzoek komt één van onze adviseurs dan ook graag bij jou langs om kennis te maken met jou en jouw organisatie.

Wij werken op basis van no cure no pay en onderscheiden ons door aantrekkelijke tarieven. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 050 206 00 91 of te mailen naar wervingenselectie@abiant.nl.

Detachering of uitzenden van personeel

Als je na het werving en selectie traject besluit om de gekozen kandidaat niet (direct) zelf aan te nemen dan biedt Abiant je ook de mogelijkheid voor een uitzend- of detacheringscontract. Wij nemen de kandidaat dan in dienst en jij huurt de kandidaat voor een bepaalde periode van ons in. Wel zo makkelijk! 

Hieronder kun je lezen hoe het wervingstraject in 5 simpele stappen verloopt:

Stap 1. Opstellen functie- en competentieprofiel ideale kandidaat

Om de juiste kandidaten te kunnen selecteren, stellen wij samen met joueen een functie- en competentieprofiel op. Daarnaast bepalen wij een op jouw bedrijf afgestemde wervingsstrategie.

Stap 2. Zoeken en selecteren van geschikte kandidaten

Onze gespecialiseerde adviseurs zoeken niet alleen naar kandidaten met de juiste kennis en vaardigheden, maar kijken ook of de kandidaat past bij jouw bedrijf. Voor het vinden van geschikte kandidaten gebruiken wij onze (online)wervingskanalen en onze uitgebreide database met gemotiveerde kandidaten met diverse kwaliteiten, specialismen en competenties.

Stap 3. Samen bepalen welke kandidaten worden uitgenodigd

Jouw adviseur houdt jou continu op de hoogte van de procedure en de resultaten. Zodra wij de geschikte kandidaten hebben gevonden, gaan wij samen met jou bepalen welke kandidaten worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. 

Stap 4. Sollicitatiegesprekken voeren

Je voert zelf met de geselecteerde kandidaten het sollicitatiegesprek. Uiteraard word je hierbij geholpen door jouw adviseur. Je kiest wie jij wilt aannemen. 

Stap 5. Arbeidsvoorwaardengesprek voeren

Je kunt ervoor kiezen de kandidaat direct zelf aan te nemen, maar je hebt ok de mogelijkheid om de kandidaat via Abiant een uitzend- of detacheringscontract aan te bieden. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. 

Indien je zelf de kandidaat aanneemt, voer je zelf het gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Kies je eerst voor een contract via Abiant, dan voeren wij het arbeidsvoorwaardengesprek voor jou. 

Team Abiant Werving en selectie