De specialist voor EU-personeel

EU-personeel

Zoekt u zelfstandig flexibel personeel met een aanpakkersmentaliteit en een hoog arbeidsethos? Of zoekt u gedreven vaklieden met passie vóór en ervaring in uw branche? Uiteraard met diezelfde aanpakkersmentaliteit en prima arbeidsethos! Neem dan contact op met Abiant EU Service; betrokken specialist in bemiddeling van buitenlands personeel.

Persoonlijk en betrouwbaar uitzendbureau

Abiant EU Service is een professioneel, kerngezond en betrouwbaar uitzendbureau. Wij werken met een ijzersterk, meertalig team van benaderbare uitzendexperts. Abiant EU Service werkt als zelfstandig merk onder de Abiant Holding. Dus naast, maar vooral ook mét tien Abiant-uitzendvestigingen in de drie noordelijke provincies! Met onze uitzendbroeders delen wij kennis, expertise en contacten. Dat coöperatieve gedachtegoed zit in onze genen. Niet gek met de ‘Coöperatie Abiant’ als onze juridische moeder! Een nuchtere, eerlijke achtergrond die zich bij Abiant EU Service vertaalt in daadkracht, oplossingsgerichtheid, betrouwbaarheid en….in hard werken!

Uiteraard hebben wij ruime ervaring in en actuele kennis van de arbeidsmarkt. Daarbij hebben wij vanzelfsprekend ook veel kennis van bijbehorende (internationale) wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen wij op zorgvuldige en betrouwbare wijze de werving, selectie en plaatsing van buitenlandse medewerkers voor u waarborgen. Wij vinden precies die medewerker die bij u, uw bedrijf en in uw branche past!

Wij hebben jarenlange ervaring in het werven, selecteren, bemiddelen en begeleiden van werknemers uit Midden- en Oost Europese landen. Wij werken niet alleen voor opdrachtgevers in de land- en tuinbouw, onze mensen zijn ook actief in diverse productieomgevingen, (voeding)industrie en branches zoals de bouw, techniek en grafische industrie bijvoorbeeld.

Wij staan voor goede zorg, persoonlijke aandacht en voor eerlijke, stipte verloning van onze en dus ook uw buitenlandse medewerkers. Vandaaruit richten wij uw arbeidsvraagstuk en flexibiliteit met goede, menselijke oplossingen voor u in.
Abiant EU Service ontzorgt u volledig op het gebied van personeel, dat is ons vak!

Personeelstekort snel opgelost

Onze dienstverlening begint met een vertaling van uw personeelsvraagstuk, zodat de oplossing, invulling en uitvoering precies aansluiten bij uw wensen en behoeften. Daarom willen wij uw bedrijf eerst persoonlijk leren kennen. Pas daarna kunnen wij onze marktkennis en ons uitgebreide Europese netwerk gericht voor u inzetten. Zo vullen we uw vacature in en lossen uw personeelstekort snel op met de best passende buitenlandse medewerker(s). Aanpakkers en vakkrachten die weten wat er bij u wordt gevraagd.

Natuurlijk verzorgen wij alle zaken die nodig zijn om de Europese werknemer hier goed voor u aan het werk te laten gaan. Denk daarbij aan goede zorgverzekering, keurige huisvesting, aanvraag BSN, vervoer naar de werkplek en eventueel een tolk als dat nodig is. In het geval van calamiteiten zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar.

Als u zaken doet met Abiant EU Service, zijn wij formeel werkgever en bent u als opdrachtgever gevrijwaard van diverse risico’s. Dat biedt u zekerheid omdat alles is ingericht volgens de juiste regels en bijbehorende cao. Dat is voor u de toegevoegde van onze Abiant EU Service. Goed en hard werkend personeel, op flexibele basis voor u aan het werk, tegen eerlijke voorwaarden!

Goede en deskundige begeleiding

Goede begeleiding staat bij ons centraal. Binnen Abiant EU Service heeft u een vast aanspreekpunt. De begeleiding reikt waar nodig tot aan de werkplek van de buitenlandse medewerker(s). Een aantal van onze vestigingsmedewerkers spreekt vloeiend Pools, Engels en Duits. De taal kan zo geen barrière zijn en bovendien; de taal van hard werken en de passie voor uw vak, die verstaan wij allemaal.

Actief in diverse sectoren

De uitzendmedewerkers van Abiant EU Service zijn onder andere actief in onderstaande sectoren: