Op zoek naar personeel?

Ruim aanbod betrokken uitzendmedewerkers

Specialist in uitzenden en detacheren in Noord-Nederland

Eke Elzinga - Elzinga Groep.png

Op zoek naar personeel dat van aanpakken weet? Via ons uitzendbureau kun je personeel inhuren passend bij jouw bedrijf. Of je nu extra medewerkers zoekt, ter vervanging of bij drukte, bij onze uitzendbureaus in Groningen, Friesland en Drenthe kun je direct terecht. Onze uitzendmedewerkers leveren wat je van ze vraagt. Het zijn flexibele vakkrachten, breed inzetbaar voor kortere en langere tijd. Ze beschikken over de juiste vakkennis en papieren en kunnen dus direct bij je aan de slag.

We bieden meer dan het inlenen van personeel. Ons totale dienstenaanbod bestaat uit:

Uitzenden

Het inzetten van uitzendpersoneel heeft meerdere voordelen. Zo draag je geen risico's bij ziekte en met een flexibele schil kun je jouw team snel op- en afschalen. 
Lees meer over uitzenden

Detacheren

Wil je voor een lange periode flexibele medewerkers inhuren? Kies dan voor detacheren. Deze vorm van bemiddelen is voor jou als opdrachtgever voordeliger dan uitzenden. 
Lees meer over detacheren

Werving en selectie

De werving en selectie van hoger kaderpersoneel vraagt om specfieke kennis en ervaring. Het team van Abiant Werving & selectie heeft een uitgebreid netwerk en inzicht in talent.
Lees meer over Abiant Werving & selectie

EU-personeel

Ben je op zoek naar gemotiveerde, vakbekwame EU-medewerkers? Abiant EU Service regelt graag jouw vakkrachten. Onze uitzendmedewerkers zijn goed verzekerd en worden betaald volgens de geldende cao en bijbehorende inlenerscomponenten. 
Lees meer over Abiant EU service

Jobcoaching

Wil je een jobcoach inschakelen om een medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen? Schakel dan een van onze jobcoaches in. Onze jobcoaches zijn onder andere geschoold door middel van de beroepsopleiding tot jobcoach. 
Lees meer over Abiant Jobcoaching

Leren en Werken

Duurzame inzetbaarheid van personeel vinden wij belangrijk. Onze opleidingsadviseurs helpen mensen daarom graag verder op de arbeidsmarkt zodat zij meer perspectief krijgen. Wil je als bedrijf hieraan bijdragen dan kun je een leerwerkplek aanbieden. 
Lees meer over Abiant Leren en werken